Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

"Jeg elsker jobben min!"

Møt medarbeidere i Avarn Security

I Norge er vi flere tusen ansatte som hver eneste dag utgjør en forskjell. Les hva noen av dem sier om å jobbe i Avarn Security.

Anka:  "Jeg har verdens beste arbeidskollegaer"

Anka har jobbet i Avarn Security i flere år, og trives aller best på «gulvet», sier hun selv. Etter mange år i sikkerhetsbransjen som blant annet områdeleder, vaktleder og avdelingssjef, byttet Anka karrierevei og utdannet seg innen Barne – og ungdomsarbeid i Oslo. I tiden etter studiene jobbet hun med mindreårige asylsøkere, før hun igjen vendte tilbake til sikkerhetsbransjen og Oslo Lufthavn-Gardermoen. Dermed kan man trygt si at Anka har en allsidig bakgrunn, og definitivt har godt grunnlag til å møte mange av de utfordringene hun møter på i jobben som vaktleder hos Avarn Security Aviation på Oslo Lufthavn. 

«Jeg koser meg hver eneste dag på jobben» sier Anka, og legger til at hun hver dag prøver å passe på at arbeidsdagen er bra for alle i teamet og for passasjerene. Hun syns det er viktig å gjøre det lille ekstra for en som er litt redd eller lei seg. Avslutningsvis forteller Anka at hun aldri kunne tenkt seg en annen arbeidsplass enn den hun har i dag.

 

Julie:  "Jeg elsker jobben min!"

Julie er Skan-kontrolls egen «kjendis» etter sin opptreden i tv- serien «Vekterne», og det var der hun uttalte at virkelig elsket jobben sin. I Skan-kontroll har hun hatt ulike arbeidsoppgaver, og har blant annet vært både stasjonærvekter og objektleder. Nå jobber Julie både i vaktsentralen og som områdevekter, noe hun ser på som en fordel fordi hun får utfordringer på ulike plan.

Det Julie liker aller best med jobben sin er å møte mange ulike mennesker, både kunder og kollegaer. Da Julie begynte som vekter var det for å se hva arbeidsoppgavene gikk ut på, hovedsaklig fordi hun vurderte å søke Politihøgskolen etterhvert. Men Julie har trivdes veldig godt og er fremdeles i Skan-kontroll 2,5 år senere. Hun påpeker at det er et veldig godt arbeidsmiljø både inne på kontoret og ute i felten, og hun syns det er fint å kunne skape gode relasjoner til ulike folk man opplever mye sammen med.