Chat med oss - hverdager mellom kl. 8:00 - 16:00

Hvorfor skal du velge Avarn Security

I Avarn Security trygger vi mennesker og verdier. Vi bryr oss om våre kunder, om sikkerhet, om HMS, om kvalitet og om etikk og moral – og vi bryr oss om hverandre, for vi vet at det er medarbeiderne som danner grunnsteinen i hele bedriften.

Et godt sted å være
Vi ønsker at du som jobber hos oss, skal oppleve at du har tillit, ansvar og utviklingsmuligheter, både personlig og faglig, i et godt arbeidsmiljø. Vi jobber kontinuerlig med HMS for å fremme trivsel og helse, og lover deg en variert jobb som gir deg nye utfordringer hver eneste dag. 

Du kan være forskjellen
I Avarn Security er vi stolte av vårt bidrag til bedre sikkerhet i hele Norge. Vi sikrer alt fra private hjem og verdier til store bedrifter og flyplasser og offentlige virksomheter. Dette lykkes vi med ved å bruke den nyeste teknologien og de beste menneskene. I Avarn Security jobber vi også innenfor mange forskjellige fagområder som teknikk, administrasjon, IT, alarmstasjon og kommunikasjon, så karrieremulighetene er mange. For deg betyr dette en arbeidsplass der du har påvirkningskraft, og der du blir en del av et større fagmiljø.