Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss
Chat med oss - hverdager mellom kl. 8:00 - 16:00

Avarn Security kjøper Trygg Vakt

1.mars i år blir vaktselskapet i Tromsø en del av Avarn Security-konsernet. - Gjennom oppkjøpet av Trygg Vakt forsterker vi tilstedeværelsen og styrker konkurransekraften vår betydelig i Tromsø-regionen, sier administrerende direktør Kjell Frode Vik i Avarn Security.

Avarn Security AS overdrar alle aksjene i Trygg Vakt AS pr. 1. mars 2022. Alle de 50 ansatte i Trygg Vakt tilbys jobb i Avarn Security. 

Avarn Security har de siste årene hatt en jevn økning i nye oppdrag i Tromsø-regionen og har rundt 150 ansatte tilknyttet Tromsø-kontoret. Administrerende direktør i Avarn Security, Kjell Frode Vik, sier:

- Trygg Vakt er et anerkjent sikkerhetsselskap i Tromsø som gjennom mange år har levert tjenester av høy kvalitet gjennom et kompetent sikkerhetsmiljø og dyktige medarbeidere. Det blir viktig for oss å videreføre den kompetansen og erfaringen de besitter. Gjennom oppkjøpet av Trygg Vakt forsterker vi tilstedeværelsen i Tromsø-regionen og styrker konkurransekraften vår betydelig. Vi gleder oss til å samle to gode fagmiljøer og ønsker alle ansatte og kunder i Trygg Vakt velkommen til oss. Vi ser frem til å fortsette det gode arbeidet med å trygge både mennesker og verdier.

Daglig leder i Trygg Vakt, John Roger Lorentzen, er etter oppkjøpet tiltenkt en markedsrettet rolle i Avarn Security. Han sier:

- Helt siden oppstarten i 1987 har vi i Trygg Vakt vært opptatt av å yte god service og levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Nå mener vi tiden er inne til å videreføre selskapets målsetninger gjennom nye eiere, og er derfor veldig fornøyd med avtalen vi har inngått. Avarn Security er godt etablert i Tromsø og kjenner markedet. Jeg har tillit til at de vil kunne videreutvikle de nære kundeforholdene vi har skapt gjennom alle disse årene og ikke minst sørge for at våre ansatte blir godt ivaretatt.

Om Trygg Vakt

Trygg Vakt er et offentlig godkjent vaktselskap med lokal forankring i Tromsø. Selskapet ble etablert i 1987 og har i dag 50 ansatte. Trygg Vakt tilbyr et bredt spekter av vakt- og alarmtjenester til privatpersoner, næringslivet, offentlige institusjoner og andre aktører og tilbyr dessuten en rekke kompetansehevende kurs innen service- og sikkerhetsfaget.