Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss
Chat med oss - hverdager mellom kl. 8:00 - 16:00

Avarn Security tilbake som leverandør til Color Line

Skal blant annet sørge for vakthold og vektertjenester om bord på Color Line skipene samt ivareta ISPS kontrollene på terminalene i Norge og Strømstad i Sverige.

Avtalen har en varighet på tre år med mulighet for inntil to års forlengelse. Oppstarten er allerede 7. mai for deler av leveransen. Så snart passasjertrafikken kommer i gang igjen, øker oppdragsmengden tilsvarende. Ved full drift får Avarn Security ansvaret for vakthold og vektertjenesten om bord på de fleste av Color Line skipene samt ISPS kontrollene ved terminalene deres i Oslo, Sandefjord, Larvik, Kristiansand og Strømstad.

Stolt over å få tilbake oppdraget

- Vi er både stolte og ydmyke over at Color Line nå ønsker oss tilbake som leverandør. Vi kjenner oppdraget godt gjennom mange års tidligere samarbeid. Det mener vi er viktig for å kunne påta oss ansvaret for dette betydelige oppdraget i løpet av kort tid, sier regionsdirektør Leif Nilsen i Avarn Security.

Avtalen inneholder også andre tjenester så som mobilt vakthold, alarmoverføringer til Avarn Securitys alarmstasjon og ulike beredskap og utrykningstjenester.

Godt samarbeidsklima under forhandlingene

Konserndirektør i Color Line, Thomas Gudbjerg er godt fornøyd med å ha Avarn Security tilbake på skipene og terminalene.

 - Vi setter pris på måten Avarn Security tok utfordringen da vi kom i en situasjon hvor vi raskt måtte få på plass en ny avtale. Avarn Security har god kompetanse og gode skussmål fra tidligere leveranser hos oss. Vi føler oss derfor trygge på at både passasjerene og mannskapene på våre skip fortsatt kommer til å oppleve at vakthold og vektertjenestene er godt ivaretatt når de fremover skal ut å reise med et av våre skip eller besøker våre terminaler, sier han.