Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss
Chat med oss - hverdager mellom kl. 8:00 - 16:00

Loomis kjøper Nokas Värdehantering i Sverige

Loomis AB har, gjennom sitte heleide datterselskap Loomis Sverige AB (Loomis Sverige), inngått avtale om å overta samtlige aksjer i Nokas Värdehantering AB (Nokas Värdehantering), et datterselskap til Nokas Kontanthåndtering AS i Norge.

Gisle Sveva, Managing director i Nokas Cash Handling, sier:

- Sverige har blitt et utfordrende marked med betydelig nedgang i kontantvolumet de siste årene. Myndighetenes tiltak i Sverige bidrar heller ikke til at situasjonen vil kunne bedre seg. Vår konklusjon er at det fremover ikke er plass til to aktører i det svenske markedet. For å sikre vår finansielle posisjon, og ikke minst kunne gi våre medarbeidere de beste muligheter i fremtiden, har vi derfor valgt å selge vår telle- og transportvirksomhet i Sverige. Vi vil imidlertid fortsette med vår minibankvirksomhet i Sverige i Nokas CMS AB, en virksomhet som er en god bidragsyter til Nokas Cash Handlings lønnsomhet.

Patrik Andersson, Vd og konsernsjef i Loomis, sier:

-  Oppkjøpet av Nokas Värdehantering gir oss ytterligere muligheter til å utvikle vårt servicetilbud i det svenske markedet. Vi er overbevist om at vi kan øke merverdien både for våre tilkommende kunder, men også for våre eksisterende kunder i Sverige. Vi ønsker velkommen alle nye kunder og ansatte til Loomis.