Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss
Chat med oss - hverdager mellom kl. 8:00 - 16:00

Rune Hegrestad blir ny sjef for Nokas Cash Handling-virksomheten i Norden

Hegrestad kommer fra rollen som COO i Avarn Security Group og tiltrer formelt som administrerende direktør i den nordiske Cash Handling-virksomheten fra 1. januar 2022.

- Jeg er glad for at Rune Hegrestad har takket ja til å lede den nordiske Nokas-virksomheten vår i årene som kommer. Han kjenner selskapene i Norge, Sverige, Danmark og Finland godt, både fra et konsernperspektiv, men også fordi Rune de siste månedene har hatt et midlertidig overordnet operasjonelt ansvar for Cash Handling, sier konsernsjef Vidar Berg.

Hegrestad blir fortsatt en del av ledergruppen i Avarn Security-konsernet og skal rapportere til konsernsjef Vidar Berg.

- Jeg takker for tilliten og gleder meg til å bli en del av Nokas-teamet og ikke minst bli bedre kjent med alle de flinke folkene som jobber her. I en årrekke har Nokas vært en tydelig aktør i verdimarkedet og tatt et samfunnsansvar for å sikre tilgang til kontanter. For å ivareta en slik rolle har vi vært opptatt av tidlig å fange opp nye trender samt tilpasse og utvikle oss i takt med markedets etterspørsel og forventninger. I årene som kommer vil dette bli enda viktigere, sier Rune Hegrestad.