Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Olav Thon gruppen velger Nokas på svenske kjøpesentre

Olav Thon gruppen inngår rammeavtale om kjøp av sikkerhetstjenester med Nokas i Sverige
Olav Thon gruppen inngår rammeavtale om kjøp av sikkerhetstjenester med Nokas i Sverige

mandag 28. januar 2019

Samler sikkerhetsleveransene og inngår betydelig fem års rammeavtale med Nokas i Sverige.

Ett år etter at Olav Thon gruppen valgte Nokas som deres langsiktige sikkerhetsleverandør i Norge, velger de nå å inngå en betydelig rammeavtale med Nokas også i Sverige.

I avtalen, som starter opp 1. februar 2019, inngår leveranser av stasjonært- og mobilt vakthold, utrykning og alarmovervåking. Avtalen har en varighet på inntil fem år (3+1+1). I tillegg skal Olav Thon gruppen kjøpe kameraovervåkingsutstyr gjennom den nordiske avtalen som ble inngått mellom partene i fjor. Kvalitet, leveranseevne og gode analyseverktøy var noen av kriteriene som var viktige for å velge Nokas.

- Vi er godt fornøyd med hvordan Nokas har levert sikkerhetstjenester til oss i Norge gjennom mange år og derfor er det naturlig for oss å utvide samarbeidet til Sverige også, sier sikkerhetssjef i Olav Thon gruppen, Ola Stavnsborg.

- Gjennom de siste årene har vi bevist at Nokas er en leverandør å stole på og som alltid strekker seg langt for å levere kvaliteten som etterspørres. Denne avtalen er viktig for oss og vi er glade for at Olav Thon gruppen ser betydelige synergier ved å inngå en samlet avtale med Nokas også i Sverige, sier Key Account Manager i Nokas, Inger Anette Lorentzen.